Клиент

Услуги

Организиране на събития

Societe Generale Експресбанк Соаре

Преди повече от 150 години Наполеон III подписва декрет, който полага началото на Societe Generale – банка на предприемачи в услуга на други предприемачи. От местна банка, основана в подкрепа на развитието на френската икономика, Societe Generale възприема универсалния банков модел и се превръща в един от глобалните играчи във финансовия свят. През 2014 AMI Communications беше изправена пред предизвикателството да създаде концепция за  серия специални VIP събития за ключови партньори на Societe Generale Експресбанк по повод 150-годишнината на Societe Generale.

В отбелязването на юбилея съчетахме елегантността и духа на банката с дългогодишната подкрепа към изкуството и създадохме възможност SG Eкспресбанк да приветства своите гости в стилната атмосфера на класическа музика и художествени произведения.

Изпълнение:

  • Разработване на концепцията за Societe Generale Експресбанк Соаре: Да празнуваме заедно – 3 вечерни събития в София, Пловдив и Варна за около 100 избрани гости всяко.
  • Избор на ключовите локации в трите града, в които да се случат събитията – Военният клуб в София, Резиденция Старият Град в Пловдив и Градската художествена галерия във Варна
  • Изработване на покани, брандинг, програма и послания
  • Организиране на забавна програма с прекрасната музика на Нов симфоничен оркестър и коктейл

Резултати:

  • Трите събития събраха над 450 представители на малкия и среден бизнес и партньори на Societe Generale Експресбанк
  • Организацията на стилните коктейли вечери бяха положително оценени от мениджмънта на банката и всички присъстващи гости