Oткриване на ВЕЦ “Джерман”

Френският енергиен гигант EDF Energies Nouvelles откри трета водноелектрическа централа в България – ВЕЦ „Джерман”. Проектът е част от инвестиционния интерес на EDF, насочен основно към държави със стабилна икономическа и политическа среда, които разполагат със сериозен ресурсен потенциал по отношение на възобновяемите източници.

Задачата на AMI Communications бе да организира събитие за официалното откриване на ВЕЦ „Джерман” с представители на институциите и медиите.

 

Изпълнение:

Организирахме тържествено откриване на ВЕЦ „Джерман” на място в самата централа. Официални гости на събитието бяха заместник-директорът на компанията, министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков, френският посланик в България Филип Отие и председателят на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) Ангел Семерджиев. Присъстваха и представители на национални и регионални медии.

Събитието протече в две части. Първата включваше приветствени думи на министъра на икономиката, след което за официалните гости и медиите беше организирана обиколка на обекта. Събитието продължи с лек коктейл на фона на музикално изпълнение на дамски струнен квартет.

 

Резултати:

  • Присъствие на 60 официални гости и 15 представители на национални и регионални медии
  • Над 66 публикации в печатни, онлайн медии и информационни агенции.
  • Събитието бе отразено от едно национално радио (БНР), четири национални (БНТ, БТВ, НоваТВ и ТВ 7) и една регионална (Рила ТВ) телевизия.

 

Галерия

Контакти

Ако искате да се консултирате с нас, да разберете повече за нашите услуги и опит или да ни поканите да участваме в конкурс, моля пишете ни на адрес: office@amic.bg или използвайте формата за запитвания:

Данните, предоставени от мен чрез настоящата форма за контакт, ще бъдат обработвани от ЕЙ ЕМ АЙ КЪМЮНИКЕЙШЪНС ООД съгласно посоченото в Политиката ни за събиране и обработване на лични данни

Съгласявам се с условията на Политиката за събиране и обработване на личните данни

[recaptcha theme:dark]

Ami communications България:

Адрес: ул. Георги С. Раковски 135 Б, ет. 2
София, 1000

Телефон: (+359 2) 989 5115; 989 6116

E-mail: office@amic.bg